Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kinnahult

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kinnahult

Kinnahult är en charmig plats med en härlig småstadsatmosfär. Området är känd för sin vackra natur och lugna omgivningar, vilket gör det till en perfekt plats för dem som vill njuta av livet utanför stadens brus. Att ha möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren i Kinnahult är en fantastisk bekvämlighet. För de som bor här betyder det att man kan fortsätta att uppskatta allt som Kinnahult har att erbjuda, samtidigt som man enkelt kan planera och förbereda nyttiga middagar utan stress.

Hitta din matkasse i Kinnahult

Hos oss på matkassarna.se är det lätt att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Kinnahult. Vi jämför alla leverantörer för att du enkelt ska kunna se vilken som passar just dina behov. På vår sida kan besökarna med bara några klick få en bra översikt över leverantörernas betyg, utbud, priser och mycket mer. Dessutom kan du se aktuella rabattkoder för att göra ditt köp ännu mer prisvärt.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj antalet middagar ni vill ha per vecka.
  • Budgetera så att matkassen passar er ekonomi.
  • Läs recensioner och se företagets betyg på till exempel Trustpilot.
  • Fundera över hur många nya recept ni vill testa och hur mycket variation ni önskar.

Att välja rätt matkasse kan förenkla din vardag avsevärt. Det sparar tid och kraft som du istället kan lägga på familj, fritidsintressen eller bara avkoppling i det vackra Kinnahult. Så ta en titt på de olika alternativen vi har listat och hitta en matkasse som ger dig mer av det goda i livet.