Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kiruna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kiruna

Kiruna, belägen i den norra delen av Sverige, är mest känd för sina fantastiska norrsken, sin unika midnattssol under sommarmånaderna och som hem åt Sveriges första nationella stadspark. Staden är omgiven av storslagen natur och erbjuder många äventyr utomhus. Att handla och planera måltider kan vara en utmaning i detta avlågsna område, och därför är hemlevererade matkassar ett perfekt alternativ för de som bor här. Matkassar ger den bekvämlighet och variation som behövs för att själv och familjen ska kunna njuta av hälsosamma och varierade måltider, trots en livsstil som kanske innehåller mycket aktiviteter eller ett hektiskt schema.

Matkassar i Kiruna med hemleverans

På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar på den svenska marknaden och ger dig en översiktlig lista för att hitta en som passar just dig. Inget behov av att lämna det mysiga hemmet när du kan få allt levererat direkt till din dörr! Vi presenterar detaljerad information om varje leverantör som finns tillgänglig för Kiruna, inklusive betyg, utbud, priser, leveransdetaljer, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka sorters matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är klassiska, vegetariska eller kanske kassar med ekologiska alternativ.

Vad bör du tänka på innan du beställer din matkasse

  1. Personer i hushållet: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  2. Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar ni behöver i veckan.
  3. Budget: Sätt en budget för hur mycket ni vill lägga på er matkasse varje vecka eller månad.
  4. Betyg: Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att få en indikator på kvalitet och service.
  5. Antal recept: Se över hur många olika recept du vill ha i din matkasse, för att säkerställa variation i din kost.

Att välja en matkasse är inte bara en bekvämlighet; det är också ett sätt att upptäcka nya smaker och recept som kanske blir nya favoriter vid middagsbordet. Med några klick här på matkassarna.se kan du snabbt och enkelt få tillgång till hälsosamma och varierande måltider, anpassade efter just dina behov och önskemål.