Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kista

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kista

Kista är en spännande del av Stockholm som är känd för sin tekniska innovation och sitt dynamiska näringsliv med många företag inom IT- och telekombranschen. Här bor en mångsidig befolkning som uppskattar områdets moderna bekvämligheter och goda kommunikationer. Att leva ett aktivt och hälsosamt liv är viktigt för många av Kistas invånare, och vad passar bättre än att få hälsosamma och smakrika matkassar levererade direkt till dörren? På vår sajt, matkassarna.se, har vi samlat leverantörer som erbjuder just detta – matkassar med hemleverans till Kista. Vi hjälper dig att jämföra de olika alternativen så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov och smakpreferenser.

Matkasse i Kista

På matkassarna.se kan du som bor i Kista enkelt hitta en matkasse som passar dig. Vi ger dig en överblick över leverantörer, betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och de typer av matkassar som erbjuds. Detta gör att du snabbt kan jämföra och besluta vilken service som bäst möter just dina önskemål.

Tips inför din beställning

Innan du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska omfatta.
  • Er budget för matvaror och hur den passar med priserna för de olika matkassarna.
  • Läs recensioner och se företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kundnöjdhet.
  • Antalet och variationen av recept som ingår i de olika matkassarna.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Oavsett om du är ute efter klassiska favoriter, vill testa nya exotiska recept, söker ekologiska alternativ eller vill ha en matkasse anpassad för träning och hälsa, kan du hitta alternativ som passar dig. Börja din resa mot enklare matlagning och godare middagar redan idag!