Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kivik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kivik

Kivik är en charmig liten ort på Österlen i Skåne, känd för sina pittoreska landskap, rika kulturarv och inte minst, sin årliga äppelmarknad. Omringad av frodiga äppelodlingar och med vy över Hanöbukten är Kivik en plats där god mat och natur står i centrum. Att leva ett liv nära råvarorna är en del av charm i denna del av Sverige. För de som bor i Kivik eller de närliggande områdena och vill förenkla sin vardag, finns nu möjligheten till att beställa matkassar med hemleverans. Vår tjänst på matkassarna.se gör det enkelt att jämföra och välja bland olika matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dörren i Kivik.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se kan du som bor i Kivik enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi ger dig en översikt över olika leverantörer med information om betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Så att du kan göra ett informerat val. Priset per portion och eventuella rabattkoder som är tillgängliga just nu presenteras också för att hjälpa dig hitta en matkasse som passar din budget. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller snabblagade middagar, finns det många typer av matkassar att välja mellan.

Tänk på detta innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse storlek som matchar din hushållsstorlek.
  • Antal middagar i veckan: Hur ofta önskar du få din matkasse levererad? Anpassa din beställning därefter.
  • Budget: Tänk på hur mycket du vill spendera på dina middagar varje vecka.
  • Trustpilot-betyg: Ta en titt på företagets kundomdömen för att se hur andra upplevt tjänsten.
  • Antal recept: Se över hur många olika recept du vill prova på varje vecka.

Vi på matkassarna.se förstår att varje familjs matvanor är unika. Därför strävar vi efter att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta rätt matkasse i Kivik. Ta en titt på utbudet idag och hitta din favorit som kommer att förgylla dina middagsstunder!