Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Klädesholmen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Klädesholmen

Klädesholmen är en pittoresk och charmig ö på västkusten av Sverige, känd för sin traditionella kyrka, färgglada trähus och långa historia inom sillfisket. Ön lockar med sin lugna atmosfär och vackra utsikter över havet. För de som bor här eller tillbringar sin tid på ön, kan nu bekvämligheten av hemlevererade matkassar förbättra vardagen. Matkassarna.se är en tjänst som hjälper invånare på Klädesholmen att enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren.

Finn din matkasse på Klädesholmen

Att välja rätt matkasse som passar just din eller din familjs behov kan vara en utmaning, men vi på matkassarna.se gör det enklare för dig. I vår översiktliga lista kan du snabbt se betyg, utbud, priser och leveransalternativ för olika tjänster. Det är också enkelt att se priset per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att använda. Vi listar ett brett utbud av typer av matkassar, såsom vegetariska, barnvänliga och gourmet-alternativ.

Tips innan du beställer

När du ska beställa en matkasse är det några saker som är bra att tänka på. Först och främst, överväg hur många personer matkassen ska räcka till. Anpassa sedan antalet middagar per vecka efter just er familjs behov. Det är också viktigt att fundera över er budget – vilken matkasse ger mest värde för pengarna för er? Glöm inte heller att kolla företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen, titta på hur många och vilka recept som ingår – så att du vet att du kommer att få varierade och inspirerande måltider till bords.