Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Klädesholmen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Klädesholmen

Klädesholmen är en pittoresk och charmig ö på västkusten av Sverige, känd för sin traditionella kyrka, färgglada trähus och långa historia inom sillfisket. Ön lockar med sin lugna atmosfär och vackra utsikter över havet. För de som bor här eller tillbringar sin tid på ön, kan nu bekvämligheten av hemlevererade matkassar förbättra vardagen. Matkassarna.se är en tjänst som hjälper invånare på Klädesholmen att enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren.

Finn din matkasse på Klädesholmen

Att välja rätt matkasse som passar just din eller din familjs behov kan vara en utmaning, men vi på matkassarna.se gör det enklare för dig. I vår översiktliga lista kan du snabbt se betyg, utbud, priser och leveransalternativ för olika tjänster. Det är också enkelt att se priset per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att använda. Vi listar ett brett utbud av typer av matkassar, såsom vegetariska, barnvänliga och gourmet-alternativ.

Tips innan du beställer

När du ska beställa en matkasse är det några saker som är bra att tänka på. Först och främst, överväg hur många personer matkassen ska räcka till. Anpassa sedan antalet middagar per vecka efter just er familjs behov. Det är också viktigt att fundera över er budget – vilken matkasse ger mest värde för pengarna för er? Glöm inte heller att kolla företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen, titta på hur många och vilka recept som ingår – så att du vet att du kommer att få varierade och inspirerande måltider till bords.