Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Klågerup

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Klågerup

Klågerup är en liten och trivsam ort i Svedala kommun i Skåne, där gemenskap och närhet till naturen står i centrum. Många av de som bor här uppskattar lugnet och det enkla tillgången till såväl vacker landsbygd som storstadens faciliteter tack vare närheten till Malmö. Är du en av Klågerups invånare och intresserad av att få god och näringsrik mat direkt till din dörr? Då har vi svaret för dig! På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras rakt hem till dig i Klågerup.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se är här för att göra livet lite lättare för dig. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga i Klågerup så att du kan välja den som passar dig bäst. På vår sida ser du snabbt och enkelt en överblick över olika aspekter såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds – allt för att göra ditt val enklare.

Tänk på detta innan du beställer

  • Utvärdera hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du önskar få ingredienser för.
  • Fastställ en budget för din matkasse.
  • Läs recensioner och kolla betyg på till exempel Trustpilot.
  • Se över antalet olika recept som ingår i matkassarna.

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som är rätt för dig och din familj, fundera noga på era vanor och behov. En matkasse kan förenkla vardagen betydligt och ge er möjlighet att prova på nya rätter utan att behöva lägga tid på att planera middagar eller handla alla ingredienser själv. Med våra tips och den information som finns tillgänglig på matkassarna.se hoppas vi att du hittar den perfekta matkassen för just dina måltidsbehov i Klågerup. Smaklig måltid!