Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Klågerup

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Klågerup

Klågerup är en liten och trivsam ort i Svedala kommun i Skåne, där gemenskap och närhet till naturen står i centrum. Många av de som bor här uppskattar lugnet och det enkla tillgången till såväl vacker landsbygd som storstadens faciliteter tack vare närheten till Malmö. Är du en av Klågerups invånare och intresserad av att få god och näringsrik mat direkt till din dörr? Då har vi svaret för dig! På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras rakt hem till dig i Klågerup.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se är här för att göra livet lite lättare för dig. Vi jämför alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga i Klågerup så att du kan välja den som passar dig bäst. På vår sida ser du snabbt och enkelt en överblick över olika aspekter såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds – allt för att göra ditt val enklare.

Tänk på detta innan du beställer

  • Utvärdera hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du önskar få ingredienser för.
  • Fastställ en budget för din matkasse.
  • Läs recensioner och kolla betyg på till exempel Trustpilot.
  • Se över antalet olika recept som ingår i matkassarna.

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som är rätt för dig och din familj, fundera noga på era vanor och behov. En matkasse kan förenkla vardagen betydligt och ge er möjlighet att prova på nya rätter utan att behöva lägga tid på att planera middagar eller handla alla ingredienser själv. Med våra tips och den information som finns tillgänglig på matkassarna.se hoppas vi att du hittar den perfekta matkassen för just dina måltidsbehov i Klågerup. Smaklig måltid!