Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Klövedal

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Klövedal

Klövedal är en pittoresk ort belägen på den vackra västkusten i Sverige, omgiven av härlig natur och närhet till havet. Detta gör området perfekt för dem som vill kombinera en lugn livsstil med enklare tillgång till färsk mat från det omgivande havet och lokala gårdar. Att få hemleverans av matkassar till Klövedal kan vara ett bekvämt och tidsbesparande sätt att få nyttig och varierande mat direkt till dörren. För invånarna i Klövedal finns det nu flera alternativ för att få matkassar levererade, från olika leverantörer med vars hjälp de kan upptäcka nya recept och njuta av goda måltider utan att behöva lägga ner tid på planering och inköp.

Tjänsten matkassarna.se

På matkassarna.se förstår vi att det kan vara krångligt att hitta rätt matkasse som passar just dina behov. Därför har vi samlat och jämfört olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Klövedal. Med oss kan du enkelt se vilka som levererar till ditt område och jämföra viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser och mycket mer. Vi erbjuder klar och tydlig information, och du kan även hitta aktuella rabattkoder för att göra ditt köp ännu mer förmånligt.

Tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig och din familj, kan det vara bra att fundera över några saker. Med dessa tips vill vi hjälpa dig att göra ett välgrundat val:

  • Bestäm antalet personer som matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska innehålla.
  • Titta på er budget och vad ni känner er bekväma med att spendera.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en indikation på kvalitet och kundnöjdhet.
  • Antal recept och måltider per vecka är också viktigt att överväga för att se till att matkassen passar er familjs rutiner.

Genom att besöka matkassarna.se kan du snabbt få en överblick och hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi hoppas kunna göra din vardag lite enklare och mer njutbar med våra tjänster. Välkommen att utforska dina alternativ för hemleverans av matkassar i Klövedal!