Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Knutby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Knutby

Knutby är en lugn och pittoresk ort i Uppsala län, känd för sin vackra natur och småskaliga samhälle. Här har invånarna ett nära förhållande till det omgivande jordbrukslandskapet, och det lokala näringslivet stöds starkt av gemenskapen. För de som bor i Knutby och vill förenkla sin vardag med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Knutby.

Upptäck matkassar i Knutby

Med vårt enkla verktyg på matkassarna.se kan du som bor i Knutby snabbt hitta en matkasseleverantör som passar dina önskemål. Vi tillhandahåller en överskådlig lista där du enkelt kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Oavsett om du söker efter en matkasse för vegetariska måltider, familjefavoriter eller ekologiska alternativ, kan du hitta en lösning som passar dig.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardagsmat. Här är några tips att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha mat från matkassen varje vecka.
  • Budget: Hitta en matkasse som passar in i din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta det bästa priset.
  • Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder tycker om leverantören på betygssidan Trustpilot för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Receptvariation: Om du vill ha variation i din matlagning, kolla hur många olika recept som ingår varje vecka.

Genom att tänka på dessa aspekter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och ger dig mer tid över till annat. Besök matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina behov i Knutby!