Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Knutby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Knutby

Knutby är en lugn och pittoresk ort i Uppsala län, känd för sin vackra natur och småskaliga samhälle. Här har invånarna ett nära förhållande till det omgivande jordbrukslandskapet, och det lokala näringslivet stöds starkt av gemenskapen. För de som bor i Knutby och vill förenkla sin vardag med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Knutby.

Upptäck matkassar i Knutby

Med vårt enkla verktyg på matkassarna.se kan du som bor i Knutby snabbt hitta en matkasseleverantör som passar dina önskemål. Vi tillhandahåller en överskådlig lista där du enkelt kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Oavsett om du söker efter en matkasse för vegetariska måltider, familjefavoriter eller ekologiska alternativ, kan du hitta en lösning som passar dig.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardagsmat. Här är några tips att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha mat från matkassen varje vecka.
  • Budget: Hitta en matkasse som passar in i din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta det bästa priset.
  • Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder tycker om leverantören på betygssidan Trustpilot för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Receptvariation: Om du vill ha variation i din matlagning, kolla hur många olika recept som ingår varje vecka.

Genom att tänka på dessa aspekter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och ger dig mer tid över till annat. Besök matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina behov i Knutby!