Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Knutby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Knutby

Knutby är en lugn och pittoresk ort i Uppsala län, känd för sin vackra natur och småskaliga samhälle. Här har invånarna ett nära förhållande till det omgivande jordbrukslandskapet, och det lokala näringslivet stöds starkt av gemenskapen. För de som bor i Knutby och vill förenkla sin vardag med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Knutby.

Upptäck matkassar i Knutby

Med vårt enkla verktyg på matkassarna.se kan du som bor i Knutby snabbt hitta en matkasseleverantör som passar dina önskemål. Vi tillhandahåller en överskådlig lista där du enkelt kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Oavsett om du söker efter en matkasse för vegetariska måltider, familjefavoriter eller ekologiska alternativ, kan du hitta en lösning som passar dig.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardagsmat. Här är några tips att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha mat från matkassen varje vecka.
  • Budget: Hitta en matkasse som passar in i din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta det bästa priset.
  • Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder tycker om leverantören på betygssidan Trustpilot för att få en uppfattning om deras service och kvalitet.
  • Receptvariation: Om du vill ha variation i din matlagning, kolla hur många olika recept som ingår varje vecka.

Genom att tänka på dessa aspekter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och ger dig mer tid över till annat. Besök matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina behov i Knutby!