Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kode

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kode

Kode är en charmig liten ort i Kungälvs kommun, belägen i det natursköna Västra Götalands län. Med närheten till havet och omgiven av vacker natur, är Kode en perfekt plats för de som uppskattar lungnet i ett mindre samhälle men samtidigt vill ha tillgång till storstadens fördelar. Här i Kode kan invånarna nu även njuta av enkla och bekväma matlösningar tack vare matkasse-leveranser direkt hem till dörren. För dig som bor i Kode och vill förenkla din vardag erbjuder vi på matkassarna.se en tjänst där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just din ort.

Upptäck matkasse-leverantörer i Kode

På vår sajt finner du en enkel översikt över leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Kode. Vi hjälper dig att jämföra dem utifrån flera viktiga faktorer. Hos oss kan du se betyg, utforska varierat utbud, jämföra priser, se över leveransmöjligheter, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan hitta något som passar just din smak och dina behov.

Saker att överväga innan du beställer

  • Antal personer – Anpassa din matkasse efter hur många som ska äta.
  • Middagar i veckan – Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Din budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Omdömen – Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se till att varationen och mängden av recept stämmer överens med dina förväntningar.

Genom att ta hänsyn till dessa aspekter försäkrar du att matkassen du väljer blir ett lyckat inslag i din vardag. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkelt och smidigt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad till din dörr i Kode.