Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kode

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kode

Kode är en charmig liten ort i Kungälvs kommun, belägen i det natursköna Västra Götalands län. Med närheten till havet och omgiven av vacker natur, är Kode en perfekt plats för de som uppskattar lungnet i ett mindre samhälle men samtidigt vill ha tillgång till storstadens fördelar. Här i Kode kan invånarna nu även njuta av enkla och bekväma matlösningar tack vare matkasse-leveranser direkt hem till dörren. För dig som bor i Kode och vill förenkla din vardag erbjuder vi på matkassarna.se en tjänst där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just din ort.

Upptäck matkasse-leverantörer i Kode

På vår sajt finner du en enkel översikt över leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Kode. Vi hjälper dig att jämföra dem utifrån flera viktiga faktorer. Hos oss kan du se betyg, utforska varierat utbud, jämföra priser, se över leveransmöjligheter, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan hitta något som passar just din smak och dina behov.

Saker att överväga innan du beställer

  • Antal personer – Anpassa din matkasse efter hur många som ska äta.
  • Middagar i veckan – Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Din budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Omdömen – Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se till att varationen och mängden av recept stämmer överens med dina förväntningar.

Genom att ta hänsyn till dessa aspekter försäkrar du att matkassen du väljer blir ett lyckat inslag i din vardag. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkelt och smidigt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad till din dörr i Kode.