Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kode

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kode

Kode är en charmig liten ort i Kungälvs kommun, belägen i det natursköna Västra Götalands län. Med närheten till havet och omgiven av vacker natur, är Kode en perfekt plats för de som uppskattar lungnet i ett mindre samhälle men samtidigt vill ha tillgång till storstadens fördelar. Här i Kode kan invånarna nu även njuta av enkla och bekväma matlösningar tack vare matkasse-leveranser direkt hem till dörren. För dig som bor i Kode och vill förenkla din vardag erbjuder vi på matkassarna.se en tjänst där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just din ort.

Upptäck matkasse-leverantörer i Kode

På vår sajt finner du en enkel översikt över leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Kode. Vi hjälper dig att jämföra dem utifrån flera viktiga faktorer. Hos oss kan du se betyg, utforska varierat utbud, jämföra priser, se över leveransmöjligheter, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan hitta något som passar just din smak och dina behov.

Saker att överväga innan du beställer

  • Antal personer – Anpassa din matkasse efter hur många som ska äta.
  • Middagar i veckan – Besluta hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Din budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Omdömen – Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Se till att varationen och mängden av recept stämmer överens med dina förväntningar.

Genom att ta hänsyn till dessa aspekter försäkrar du att matkassen du väljer blir ett lyckat inslag i din vardag. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur enkelt och smidigt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad till din dörr i Kode.