Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Köping

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Köping

Köping är en mysig småstad belägen vid Mälarstranden i Västmanland. Staden är känd för sin vackra natur och närhet till vatten, vilket gör den till en idyllisk plats att bo och leva på. Förutom dess natursköna miljö erbjuder Köping en charmig stadskärna med ett rikt utbud av butiker och små lokala caféer. För de som bor i Köping och söker ett smidigt och tidsbesparande sätt att handla mat, erbjuds nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. Matkassarna.se är en webbplats där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Köping. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, sortiment, prisuppgifter, leveransalternativ, pris per portion samt aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig att hitta rätt matkasse anpassad för just dina behov och förhoppningar.

Välj rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar bäst för din situation, finns det några saker du bör tänka på. Först och främst är det viktigt att fundera över hur många personer matkassen ska räcka till och hur ofta ni äter middagar hemma. Det finns leverantörer som erbjuder olika storlekar på sina matkassar anpassade efter allt från singelhushåll till stora familjer.

Antalet middagar som en matkasse innehåller kan också variera. Fråga dig själv hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka. Du kan välja mellan allt från ett par dagars middagar till hela veckans måltider. Det är även bra att tänka på din budget. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra priser mellan de olika leverantörerna. Dessutom kan du utnyttja eventuella rabattkoder för att göra din matkasse lite billigare.

Är du nyfiken på andra kunders erfarenheter kan du titta på företagets betyg på Trustpilot som ger en bra indikation på kvalitet och service. Slutligen är antalet recept och typen av mat något att överväga. Vissa leverantörer fokuserar på hälsosam mat, medan andra kanske erbjuder mer varierad eller internationellt inspirerad mat. Vilken typ av recept passar bäst för ditt hushåll och er matlagningsvana? På vår hemsida kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder och välja en som passar just dina smakpreferenser och din livsstil.

Tips för en bra start

  • Tänk på storleken på hushållet – välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Bestäm antalet middagar ni önskar ha i veckan från matkassen.
  • Sätt en budget och jämför priser på matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Se hur många och vilka typer av recept som ingår för att möta din smak och dina matvanor.