Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Köping

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Köping

Köping är en mysig småstad belägen vid Mälarstranden i Västmanland. Staden är känd för sin vackra natur och närhet till vatten, vilket gör den till en idyllisk plats att bo och leva på. Förutom dess natursköna miljö erbjuder Köping en charmig stadskärna med ett rikt utbud av butiker och små lokala caféer. För de som bor i Köping och söker ett smidigt och tidsbesparande sätt att handla mat, erbjuds nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. Matkassarna.se är en webbplats där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Köping. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, sortiment, prisuppgifter, leveransalternativ, pris per portion samt aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig att hitta rätt matkasse anpassad för just dina behov och förhoppningar.

Välj rätt matkasse för dig

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar bäst för din situation, finns det några saker du bör tänka på. Först och främst är det viktigt att fundera över hur många personer matkassen ska räcka till och hur ofta ni äter middagar hemma. Det finns leverantörer som erbjuder olika storlekar på sina matkassar anpassade efter allt från singelhushåll till stora familjer.

Antalet middagar som en matkasse innehåller kan också variera. Fråga dig själv hur många dagar i veckan du vill att matkassen ska täcka. Du kan välja mellan allt från ett par dagars middagar till hela veckans måltider. Det är även bra att tänka på din budget. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra priser mellan de olika leverantörerna. Dessutom kan du utnyttja eventuella rabattkoder för att göra din matkasse lite billigare.

Är du nyfiken på andra kunders erfarenheter kan du titta på företagets betyg på Trustpilot som ger en bra indikation på kvalitet och service. Slutligen är antalet recept och typen av mat något att överväga. Vissa leverantörer fokuserar på hälsosam mat, medan andra kanske erbjuder mer varierad eller internationellt inspirerad mat. Vilken typ av recept passar bäst för ditt hushåll och er matlagningsvana? På vår hemsida kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder och välja en som passar just dina smakpreferenser och din livsstil.

Tips för en bra start

  • Tänk på storleken på hushållet – välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Bestäm antalet middagar ni önskar ha i veckan från matkassen.
  • Sätt en budget och jämför priser på matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Se hur många och vilka typer av recept som ingår för att möta din smak och dina matvanor.