Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Köpingebro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Köpingebro

Köpingebro är en charmig ort i Skåne län, belägen i Ystads kommun, känd för sina vackra landskap och nära tillgång till naturen. Det är en plats som erbjuder en lugn och trevlig miljö för sina invånare. För de som bor i Köpingebro och är intresserade av att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt hem till dörren finns nu flera alternativ. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans just till Köpingebro. Oavsett om du är ute efter särskilda matvanor eller bara vill ha middagsinspiration, hittar du det du behöver hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv både enklare och roligare. Men det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Först och främst, fundera över hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med. Sedan är det viktigt att tänka igenom er budget och vad ni är beredda att betala.

Är du osäker på kvaliteten? Kolla då upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt. Antal recept och variationen i matkassen är också något som kan variera beroende på leverantör, så tänk över vad som passar din smak och dina matlagningsvanor.

Vad erbjuder vi?

För att göra det enklare för dig har vi samlat en lista på leverantörer med betyg, utbud, priser och pris per portion. Du kan även se om det finns någon aktuell rabattkod att använda och vilka olika typer av matkassar som erbjuds. Genom att jämföra dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just din familj och din livsstil.

Så besök matkassarna.se idag och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och hälsosam mat levererad direkt till din dörr i Köpingebro!