Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Köpingebro

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Köpingebro

Köpingebro är en charmig ort i Skåne län, belägen i Ystads kommun, känd för sina vackra landskap och nära tillgång till naturen. Det är en plats som erbjuder en lugn och trevlig miljö för sina invånare. För de som bor i Köpingebro och är intresserade av att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt hem till dörren finns nu flera alternativ. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans just till Köpingebro. Oavsett om du är ute efter särskilda matvanor eller bara vill ha middagsinspiration, hittar du det du behöver hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv både enklare och roligare. Men det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Först och främst, fundera över hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med. Sedan är det viktigt att tänka igenom er budget och vad ni är beredda att betala.

Är du osäker på kvaliteten? Kolla då upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt. Antal recept och variationen i matkassen är också något som kan variera beroende på leverantör, så tänk över vad som passar din smak och dina matlagningsvanor.

Vad erbjuder vi?

För att göra det enklare för dig har vi samlat en lista på leverantörer med betyg, utbud, priser och pris per portion. Du kan även se om det finns någon aktuell rabattkod att använda och vilka olika typer av matkassar som erbjuds. Genom att jämföra dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just din familj och din livsstil.

Så besök matkassarna.se idag och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och hälsosam mat levererad direkt till din dörr i Köpingebro!