Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Köpingebro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Köpingebro

Köpingebro är en charmig ort i Skåne län, belägen i Ystads kommun, känd för sina vackra landskap och nära tillgång till naturen. Det är en plats som erbjuder en lugn och trevlig miljö för sina invånare. För de som bor i Köpingebro och är intresserade av att förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt hem till dörren finns nu flera alternativ. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans just till Köpingebro. Oavsett om du är ute efter särskilda matvanor eller bara vill ha middagsinspiration, hittar du det du behöver hos oss.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv både enklare och roligare. Men det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Först och främst, fundera över hur många personer kassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du vill ha hjälp med. Sedan är det viktigt att tänka igenom er budget och vad ni är beredda att betala.

Är du osäker på kvaliteten? Kolla då upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt. Antal recept och variationen i matkassen är också något som kan variera beroende på leverantör, så tänk över vad som passar din smak och dina matlagningsvanor.

Vad erbjuder vi?

För att göra det enklare för dig har vi samlat en lista på leverantörer med betyg, utbud, priser och pris per portion. Du kan även se om det finns någon aktuell rabattkod att använda och vilka olika typer av matkassar som erbjuds. Genom att jämföra dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just din familj och din livsstil.

Så besök matkassarna.se idag och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och hälsosam mat levererad direkt till din dörr i Köpingebro!