Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Köpmannebro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Köpmannebro

Köpmannebro är en pittoresk plats belägen vid Göta kanal i Västra Götalands län, känd för sin lugna atmosfär och vackra natur. Det är ett område som uppskattas av både lokalbefolkningen och turister som kommer för att njuta av den avkopplande miljön. För de som bor här och tycker om att laga mat, men som vill förenkla sin vardag, finns alternativet att få matkassar levererade direkt till dörren. Matkassarna.se är tjänsten som gör det enkelt att jämföra och hitta de matkasseleverantörer som levererar till Köpmannebro, och för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut erbjuder vi information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Upptäck hemleverans av matkassar i Köpmannebro

Om du bor i Köpmannebro och funderar på att underlätta din matlagning med en matkasse, är du på rätt plats! Hos oss på Matkassarna.se kan du enkelt få en överblick och välja det alternativ som passar dig och din familj bäst. Men innan du tar steget till att beställa, finns det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll, så att alla blir mätta.
  • Middagar i veckan: Hur många dagar önskar du få matkassen levererad? Det finns alternativ för allt från ett fåtal middagar till hela veckans behov.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera och hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders upplevelser och omdömen.
  • Recept: Antalet recept per vecka kan variera. Välj en leverantör som erbjuder den variation och det antal du är ute efter.

Vi på Matkassarna.se strävar efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Här hittar du de matkasseleverantörer som kan förgylla din matlagning och förenkla din vardag. Bläddra igenom listan, läs om de olika valen och klicka dig vidare för att hitta den ultimata matkassen för just dig och ditt hushåll i Köpmannebro.