Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Köpmannebro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Köpmannebro

Köpmannebro är en pittoresk plats belägen vid Göta kanal i Västra Götalands län, känd för sin lugna atmosfär och vackra natur. Det är ett område som uppskattas av både lokalbefolkningen och turister som kommer för att njuta av den avkopplande miljön. För de som bor här och tycker om att laga mat, men som vill förenkla sin vardag, finns alternativet att få matkassar levererade direkt till dörren. Matkassarna.se är tjänsten som gör det enkelt att jämföra och hitta de matkasseleverantörer som levererar till Köpmannebro, och för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut erbjuder vi information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Upptäck hemleverans av matkassar i Köpmannebro

Om du bor i Köpmannebro och funderar på att underlätta din matlagning med en matkasse, är du på rätt plats! Hos oss på Matkassarna.se kan du enkelt få en överblick och välja det alternativ som passar dig och din familj bäst. Men innan du tar steget till att beställa, finns det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll, så att alla blir mätta.
  • Middagar i veckan: Hur många dagar önskar du få matkassen levererad? Det finns alternativ för allt från ett fåtal middagar till hela veckans behov.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera och hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders upplevelser och omdömen.
  • Recept: Antalet recept per vecka kan variera. Välj en leverantör som erbjuder den variation och det antal du är ute efter.

Vi på Matkassarna.se strävar efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Här hittar du de matkasseleverantörer som kan förgylla din matlagning och förenkla din vardag. Bläddra igenom listan, läs om de olika valen och klicka dig vidare för att hitta den ultimata matkassen för just dig och ditt hushåll i Köpmannebro.