Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Köpstadsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Köpstadsö

Köpstadsö, en liten ö i Göteborgs skärgård, är en plats där havet möter land i harmoni. Med sin lugna miljö och vackra natur är Köpstadsö ett attraktivt ställe för dem som önskar en paus från stadens puls. Att bo på en ö medför en särskild charm men också utmaningar, till exempel när det gäller att handla mat. För invånarna på Köpstadsö kan det vara praktiskt att använda sig av matkasse med hemleverans för att förenkla vardagen. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar i Sverige, och vi hjälper dig att hitta de som levererar direkt till ditt hem på Köpstadsö. Med vår tjänst kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvägar, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds.

Matkasseleverans till Köpstadsö

Vi på matkassarna.se vet att det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på innan man beställer en matkasse. Här är några tips för att hjälpa dig att välja rätt:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så titta på vad som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Det kan ge en indikation på hur nöjda tidigare kunder är.
  • Antal recept: Vissa gillar nya recept varje gång, andra föredrar bekanta rätter.

Ta dig tiden att jämföra alternativen noggrant. Med rätt matkasse kan du få både smakrika middagar och mer tid att njuta av allt det vackra Köpstadsö har att erbjuda. Lycka till med ditt val!