Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kramfors

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kramfors

Kramfors är en mysig stad belägen i det natursköna landskapet Ångermanland. Med sin närhet till både skog och hav erbjuder Kramfors sina invånare och besökare en avkopplande miljö. Stadens centrum präglas av trevliga butiker och lokala småföretagare som bidrar till en personlig service. För de som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren i Kramfors.

Upptäck matkassar i Kramfors

Välkommen till matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att jämföra olika matkasseleverantörer som kan leverera direkt till ditt hem i Kramfors. På vår sajt kan du snabbt få en bra överblick över de alternativ som finns tillgängliga. Vi ger dig viktig information så som betyg, vilket utbud de olika leverantörerna har, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Oavsett om du är intresserad av klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller kanske mer specifika kosthåll som LCHF eller vegan, finns det alternativ för dig.

tänk på detta innan beställning

När du står inför valet att beställa en matkasse till ditt hem i Kramfors finns det några saker att fundera över för att hitta rätt lösning för just din situation:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska dela på matkassen?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vilken är er budget för matkassen?
  • Kolla gärna företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal och variation av recept kan också vara viktigt beroende på era matvanor och intresset av att prova nya rätter.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig upplevelse och hoppas att du hittar den matkasse som passar dig och din familj bäst!