Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kramfors

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kramfors

Kramfors är en mysig stad belägen i det natursköna landskapet Ångermanland. Med sin närhet till både skog och hav erbjuder Kramfors sina invånare och besökare en avkopplande miljö. Stadens centrum präglas av trevliga butiker och lokala småföretagare som bidrar till en personlig service. För de som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren i Kramfors.

Upptäck matkassar i Kramfors

Välkommen till matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att jämföra olika matkasseleverantörer som kan leverera direkt till ditt hem i Kramfors. På vår sajt kan du snabbt få en bra överblick över de alternativ som finns tillgängliga. Vi ger dig viktig information så som betyg, vilket utbud de olika leverantörerna har, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Oavsett om du är intresserad av klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller kanske mer specifika kosthåll som LCHF eller vegan, finns det alternativ för dig.

tänk på detta innan beställning

När du står inför valet att beställa en matkasse till ditt hem i Kramfors finns det några saker att fundera över för att hitta rätt lösning för just din situation:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska dela på matkassen?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vilken är er budget för matkassen?
  • Kolla gärna företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal och variation av recept kan också vara viktigt beroende på era matvanor och intresset av att prova nya rätter.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig upplevelse och hoppas att du hittar den matkasse som passar dig och din familj bäst!