Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kristianstad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kristianstad

Kristianstad, belägen i det natursköna Skåne, är en stad rik på kultur och historia med sina gamla byggnader och vackra naturreservat såsom Vattenriket, där de som bor i staden kan njuta av många olika fågelarter och andra vilda djur. I denna livfulla stad finns det gott om möjligheter för de som är intresserade av att förenkla sin vardag med hjälp av matkassar. För dig som bor här och vill få färsk mat levererad direkt till din dörr, erbjuder matkassarna.se en enkel tjänst för att jämföra olika leverantörer. På vår sida kan du som kund enkelt få en överblick över olika matkassealternativ anpassade till just Kristianstad, inklusive betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

hitta din matkasse i Kristianstad

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen i Kristianstad med hemleverans. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dina behov bäst. Innan du beställer finns det några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar per vecka du önskar få ingredienser till.
  • Er budget för mat och hur mycket du är villig att spendera.
  • Se till att kolla företagets betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen, så att det passar era smakpreferenser och livsstil.

Med dessa tips kan du känna dig säkrare i ditt val när du bläddrar igenom de olika alternativen som finns tillgängliga på vår hemsida. Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna hjälpa Kristianstads invånare att göra vardagen lite mer bekymmersfri och välsmakande. Välkommen att utforska alla de goda, praktiska och hälsosamma matlösningarna som finns att få hem till din dörr!