Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kristianstad

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kristianstad

Kristianstad, belägen i det natursköna Skåne, är en stad rik på kultur och historia med sina gamla byggnader och vackra naturreservat såsom Vattenriket, där de som bor i staden kan njuta av många olika fågelarter och andra vilda djur. I denna livfulla stad finns det gott om möjligheter för de som är intresserade av att förenkla sin vardag med hjälp av matkassar. För dig som bor här och vill få färsk mat levererad direkt till din dörr, erbjuder matkassarna.se en enkel tjänst för att jämföra olika leverantörer. På vår sida kan du som kund enkelt få en överblick över olika matkassealternativ anpassade till just Kristianstad, inklusive betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

hitta din matkasse i Kristianstad

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen i Kristianstad med hemleverans. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dina behov bäst. Innan du beställer finns det några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar per vecka du önskar få ingredienser till.
  • Er budget för mat och hur mycket du är villig att spendera.
  • Se till att kolla företagets betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen, så att det passar era smakpreferenser och livsstil.

Med dessa tips kan du känna dig säkrare i ditt val när du bläddrar igenom de olika alternativen som finns tillgängliga på vår hemsida. Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna hjälpa Kristianstads invånare att göra vardagen lite mer bekymmersfri och välsmakande. Välkommen att utforska alla de goda, praktiska och hälsosamma matlösningarna som finns att få hem till din dörr!