Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kristianstad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kristianstad

Kristianstad, belägen i det natursköna Skåne, är en stad rik på kultur och historia med sina gamla byggnader och vackra naturreservat såsom Vattenriket, där de som bor i staden kan njuta av många olika fågelarter och andra vilda djur. I denna livfulla stad finns det gott om möjligheter för de som är intresserade av att förenkla sin vardag med hjälp av matkassar. För dig som bor här och vill få färsk mat levererad direkt till din dörr, erbjuder matkassarna.se en enkel tjänst för att jämföra olika leverantörer. På vår sida kan du som kund enkelt få en överblick över olika matkassealternativ anpassade till just Kristianstad, inklusive betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

hitta din matkasse i Kristianstad

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen i Kristianstad med hemleverans. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dina behov bäst. Innan du beställer finns det några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar per vecka du önskar få ingredienser till.
  • Er budget för mat och hur mycket du är villig att spendera.
  • Se till att kolla företagets betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen, så att det passar era smakpreferenser och livsstil.

Med dessa tips kan du känna dig säkrare i ditt val när du bläddrar igenom de olika alternativen som finns tillgängliga på vår hemsida. Vi på matkassarna.se är stolta över att kunna hjälpa Kristianstads invånare att göra vardagen lite mer bekymmersfri och välsmakande. Välkommen att utforska alla de goda, praktiska och hälsosamma matlösningarna som finns att få hem till din dörr!