Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kristinehamn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kristinehamn

Kristinehamn är en charmig stad belägen vid den vackra Vänerns strand, och här har invånarna möjlighet att njuta av såväl storslagna naturupplevelser som en småstadskänsla med mysiga caféer och butiker. För de som bor i Kristinehamn och gillar att laga mat hemma, men som kanske också uppskattar bekvämligheten att slippa planera matinköp, finns nu flera tjänster som erbjuder matkasse med hemleverans. Att beställa en matkasse innebär att du får färdiga matkassar med alla ingredienser som behövs för att laga till flera måltider, direkt hem till dörren.

Matkasse i Kristinehamn

På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din smak och dina behov. Vi jämför olika leverantörer av matkassar som levererar till Kristinehamn, så att du enkelt kan få en överblick över alternativ som betyg, utbud, priser, leveransformer, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Vad ska du tänka på innan du beställer?

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker. Hur många personer är ni i hushållet som ska äta? Hur många middagar vill ni att matkassen ska räcka till varje vecka? Det är också viktigt att ha en budget i åtanke, så att du vet vad du är bekväm med att spendera. Dessutom kan det vara bra att kolla upp företagets betyg på sidor som Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om deras matkassar. Antalet recept som matkassen innehåller och mångfalden av råvaror kan också vara avgörande för din upplevelse, så tänk över vilken typ av mat du och din familj tycker om att äta.

Med dessa tips och med vår jämförelsesida på matkassarna.se hoppas vi att du hittar matkassen som passar just dig och ditt hem i Kristinehamn. Välj mellan olika leverantörer och finn din favorit som gör matlagningen både enklare och roligare!