Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i krokom

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i krokom

Krokom är en charmig kommun i hjärtat av Jämtland, omgiven av vacker natur och traditionella svenska landskap. Med sin naturnära livsstil och starka gemenskap är det en plats där många värdesätter god och näringsrik mat. För boende i Krokom som vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att fylla hemmet med smakrika och sund matkassar, allt tack vare smidig hemleverans. Matkassarna.se är här för att hjälpa till! Vi är en webbplats som jämför olika leverantörer av matkassar i Sverige, och ja, vi inkluderar även service till Krokom. Vi kan erbjuda en enkel överblick över betyg, utbud, priser, leveransområden, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och typer av matkassar som leverantörerna erbjuder. Allt för att göra det lättare för dig att hitta just din perfekta matkasse.

hitta en matkasse i krokom

När du söker efter en matkasse som passar just dina behov, kan du använda vår tydliga lista för att jämföra olika tjänster. Kolla alltid upp leverantörens betyg på Trustpilot, ta en titt på antalet recept de erbjuder och vilket matutbud som finns. Fundera också över antalet personer i ditt hushåll, hur många middagar du vill ha ingredienser för i veckan, samt er budget. Alla dessa faktorer är viktiga att ha i åtanke för att göra ett val som passar just dina behov och önskemål.

Här är några snabba tips att komma ihåg när du väljer matkasse:

  • Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar per vecka ni vill ha tillagade hemma.
  • Sätt en budget för att veta vad ni kan spendera på matkassen.
  • Läs omdömen och betyg från andra kunder för att få en uppfattning om företaget.
  • Undersök antalet recept och variationen som erbjuds, så att matkassen passar er smak och livsstil.
  • Med dessa tankar i åtanke kan du bläddra igenom våra listor och hitta en matkasse som förenklar matlagningen och bidrar till goda måltider i ditt hem.