Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kullavik

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kullavik

Kullavik, en vacker ort vid havet, är känd för sina natursköna områden och trevliga boendemiljöer. Det är en del av Kungsbacka kommun som ligger i Hallands län, och här kan invånarna njuta av såväl båtliv som härliga promenader längs kusten. För de som bor i Kullavik är det viktigt att kunna kombinera den stressfria miljön med enkelheten och bekvämligheten i vardagen. Att få matkassar levererade direkt till dörren är en tjänst som förenklar för många i området. På vår hemsida matkassarna.se erbjuder vi en jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras rakt hem till din dörr i Kullavik.

Att välja matkasse i Kullavik

Att beställa en matkasse kan spara tid i vardagen och ge mer utrymme för avkoppling och nöjen. På matkassarna.se kan du lätt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Kullavik. Du får snabbt en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser och leveranstider. Du kan även se pris per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter en matkasse för familjen, vegetariska alternativ eller kanske inspiration för nya maträtter, så hittar du informationen som behövs för att göra ett bra val.

Viktiga tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Tänk igenom hur många dagar du vill ha maten planerad för.
  • Budget: Se till att matkassen passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla hur andra kunder har upplevt tjänsten.
  • Antal recept: Beslut hur många olika rätter du vill ha möjlighet att laga varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare välja en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag i Kullavik ännu bättre. Besök oss på matkassarna.se och upptäck hur smidigt det kan vara att få goda och näringsrika måltider levererade till din hemadress!