Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungälv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungälv

Kungälv är en charmig stad med anrik historia, känd för sin vackra fästning Bohus fästning och sin mysiga stadskärna. Staden ligger längs Göta älv i Västra Götalands län och erbjuder en härlig blandning av natur och kultur. För bussiga familjer, matintresserade och alla som vill förenkla sin vardag finns nu ett utmärkt utbud av matkassar med hemleverans i Kungälv.

Upptäck matkasseleverantörer i Kungälv

Matkassarna.se är tjänsten för dig som bor i Kungälv och önskar hitta en matkasse med hemleverans. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer. Vi ger dig en överblick över saker som betyg, sortiment av matkassar, priser, och leveransalternativ. Du kan också se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske GI-kassar, hittar du informationen snabbt och smidigt hos oss.

Vill du beställa en matkasse? Här är några tips på vad du bör tänka på för att hitta en matkasse som passar just dina behov:

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm dig för hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Glöm inte bort din budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Läs andra kunders omdömen, till exempel betyg på Trustpilot, för att se vad andra tycker om leverantören.
  • Fundera över hur många och vilka typer av recept du önskar varje vecka.

För att göra ditt val enklare kan du använda vår sajt där vi samlar all nödvändig information på ett och samma ställe. Ta steget mot en enklare vardag och upptäck fördelarna med en matkasse som passar just dig och din livsstil i Kungälv.