Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungälv

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungälv

Kungälv är en charmig stad med anrik historia, känd för sin vackra fästning Bohus fästning och sin mysiga stadskärna. Staden ligger längs Göta älv i Västra Götalands län och erbjuder en härlig blandning av natur och kultur. För bussiga familjer, matintresserade och alla som vill förenkla sin vardag finns nu ett utmärkt utbud av matkassar med hemleverans i Kungälv.

Upptäck matkasseleverantörer i Kungälv

Matkassarna.se är tjänsten för dig som bor i Kungälv och önskar hitta en matkasse med hemleverans. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer. Vi ger dig en överblick över saker som betyg, sortiment av matkassar, priser, och leveransalternativ. Du kan också se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske GI-kassar, hittar du informationen snabbt och smidigt hos oss.

Vill du beställa en matkasse? Här är några tips på vad du bör tänka på för att hitta en matkasse som passar just dina behov:

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm dig för hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Glöm inte bort din budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Läs andra kunders omdömen, till exempel betyg på Trustpilot, för att se vad andra tycker om leverantören.
  • Fundera över hur många och vilka typer av recept du önskar varje vecka.

För att göra ditt val enklare kan du använda vår sajt där vi samlar all nödvändig information på ett och samma ställe. Ta steget mot en enklare vardag och upptäck fördelarna med en matkasse som passar just dig och din livsstil i Kungälv.