Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kungälv

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kungälv

Kungälv är en charmig stad med anrik historia, känd för sin vackra fästning Bohus fästning och sin mysiga stadskärna. Staden ligger längs Göta älv i Västra Götalands län och erbjuder en härlig blandning av natur och kultur. För bussiga familjer, matintresserade och alla som vill förenkla sin vardag finns nu ett utmärkt utbud av matkassar med hemleverans i Kungälv.

Upptäck matkasseleverantörer i Kungälv

Matkassarna.se är tjänsten för dig som bor i Kungälv och önskar hitta en matkasse med hemleverans. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer. Vi ger dig en överblick över saker som betyg, sortiment av matkassar, priser, och leveransalternativ. Du kan också se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske GI-kassar, hittar du informationen snabbt och smidigt hos oss.

Vill du beställa en matkasse? Här är några tips på vad du bör tänka på för att hitta en matkasse som passar just dina behov:

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm dig för hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Glöm inte bort din budget och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Läs andra kunders omdömen, till exempel betyg på Trustpilot, för att se vad andra tycker om leverantören.
  • Fundera över hur många och vilka typer av recept du önskar varje vecka.

För att göra ditt val enklare kan du använda vår sajt där vi samlar all nödvändig information på ett och samma ställe. Ta steget mot en enklare vardag och upptäck fördelarna med en matkasse som passar just dig och din livsstil i Kungälv.