Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungens kurva

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungens kurva

Kungens Kurva, beläget strax utanför Stockholm, är en av Sveriges mest kända handelsplatser. Det är ett område fyllt med ett rikt utbud av shopping och underhållning, inklusive Nordens största shoppingcenter. Om du bor i Kungens Kurva och eftersträvar enkelheten att få god och näringsriktig mat direkt till dörren, så är en matkasse med hemleverans ett bekvämt alternativ. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst direkt till ditt område. Vår webbsida är enkel att använda och ger dig möjligheten att snabbt få överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer, för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

hitta en matkasse i Kungens kurva

På matkassarna.se presenterar vi en lista med matkasseleverantörer som kan leverera matkassar till dig i Kungens Kurva. Vi förstår att det är viktigt för dig att få detaljerad information innan du bestämmer dig. Därför listar vi betyg, tillgängligt utbud av kassar, prissättning, leveransmöjligheter, kostnad per portion, eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör. Allt för att göra ditt val enklare och mera informerat.

tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Här är några tips på vad du kan tänka på innan du beställer: Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen, hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska räcka till, er budget för matinköp, leverantörens betyg på till exempel Trustpilot, och antalet recept per kasse. Vår webbsida erbjuder all denna information så att du kan känna dig trygg i ditt beslut, och hitta en lösning som passar just din situation.

Hos oss på matkassarna.se är det vårt mål att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Kungens Kurva. Vi gör det enklare för dig att jämföra och välja mellan de bästa alternativen på marknaden. Så varför inte börja utforska dina alternativ idag och upptäcka bekvämligheten med matkasseleverans!