Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kungens kurva

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kungens kurva

Kungens Kurva, beläget strax utanför Stockholm, är en av Sveriges mest kända handelsplatser. Det är ett område fyllt med ett rikt utbud av shopping och underhållning, inklusive Nordens största shoppingcenter. Om du bor i Kungens Kurva och eftersträvar enkelheten att få god och näringsriktig mat direkt till dörren, så är en matkasse med hemleverans ett bekvämt alternativ. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst direkt till ditt område. Vår webbsida är enkel att använda och ger dig möjligheten att snabbt få överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer, för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

hitta en matkasse i Kungens kurva

På matkassarna.se presenterar vi en lista med matkasseleverantörer som kan leverera matkassar till dig i Kungens Kurva. Vi förstår att det är viktigt för dig att få detaljerad information innan du bestämmer dig. Därför listar vi betyg, tillgängligt utbud av kassar, prissättning, leveransmöjligheter, kostnad per portion, eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör. Allt för att göra ditt val enklare och mera informerat.

tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Här är några tips på vad du kan tänka på innan du beställer: Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen, hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska räcka till, er budget för matinköp, leverantörens betyg på till exempel Trustpilot, och antalet recept per kasse. Vår webbsida erbjuder all denna information så att du kan känna dig trygg i ditt beslut, och hitta en lösning som passar just din situation.

Hos oss på matkassarna.se är det vårt mål att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Kungens Kurva. Vi gör det enklare för dig att jämföra och välja mellan de bästa alternativen på marknaden. Så varför inte börja utforska dina alternativ idag och upptäcka bekvämligheten med matkasseleverans!