Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungsängen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungsängen

Kungsängen är en charmig ort belägen i Upplands-Bro kommun nära Stockholm. Med sin naturnära atmosfär och samtidigt närhet till storstadens puls är Kungsängen en plats som kombinerar det bästa av två världar. Området erbjuder sköna grönområden och är perfekt för dig som tycker om att befinna dig utomhus, antingen för sportaktiviteter eller bara en lugn promenad. För de som bor här och vill njuta av god mat utan att behöva lägga tid på att planera middagar och storhandla finns nu flera tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkassar i Kungsängen

Hos oss på matkassarna.se kan du som bor i Kungsängen enkelt jämföra olika sorters matkassar som levereras hem till dig. Vi hjälper dig att få en överblick över de bästa alternativen. På vår webbplats hittar du en listning med viktig information, som till exempel betyg, utbud, priser, och leveranstider. Dessutom ser du pris per portion och om det finns någon rabattkod tillgänglig att använda sig av. Vi listar även vilka typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett informerat val som passar just din vardag.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker för att göra valet lättare. Här är några tips att tänka på:

  • Vilken storlek på matkassen behöver ni utifrån antalet personer i hushållet?
  • Hur många middagar önskar ni ha med i matkassen per vecka?
  • Vilken budget har ni satt för matinköpen?
  • Kontrollera företagets betyg på sajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Titta på antalet och variationen av recepten som ingår för att se vilken som passar er matpreferens bäst.

Genom att fundera på dessa punkter blir det enklare att välja rätt matkasse för just dina behov och du kan enklare jämföra de olika alternativen som erbjuds. Lycka till med ditt val och njut av goda och enkla middagar hemma!