Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungsbacka

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungsbacka

Kungsbacka är en charmig stad på den västra kusten av Sverige, känt för sin vackra natur och närhet till havet. Den präglas av frodiga landskap och pittoreska omgivningar som kantar Göteborgs södra metropolen. Här trivs familjer, par och singlar i en småstadsmiljö med både stadens puls och naturens lugn nära tillhands. I Kungsbacka finns det gott om möjligheter att hitta en matkasse som passar just dina behov och de levereras dessutom direkt till dörren, vilket gör vardagen både enklare och mer bekväm.

Matkassar i Kungsbacka med hemleverans

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Kungsbacka. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över allt som är viktigt när du ska välja matkasse: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Oavsett om du är ute efter något speciellt, som för vegetariska eller ekologiska alternativ, eller bara vill ha en enklare vardag med god och näringsrik mat, så finns det något för dig.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta av matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni önskar ha maten planerad och levererad.
  • Fundera över er budget och vad ni är villiga att spendera på mat varje vecka.
  • Kolla upp matkasseleverantörens betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder har att säga om deras service och produkter.
  • Se hur många recept som ingår varje vecka och vilken variation som erbjuds, så att det passar er familjs smaker och behov.

Genom att ta hänsyn till dessa tips kan du göra ett välinformerat val som inte bara gör ditt liv lättare, utan också bidrar till hälsosammare och mer varierande matvanor för dig och din familj. Välkommen till en enklare och godare vardag med matkassar som passar just dig!