Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungsbacka

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungsbacka

Kungsbacka är en charmig stad på den västra kusten av Sverige, känt för sin vackra natur och närhet till havet. Den präglas av frodiga landskap och pittoreska omgivningar som kantar Göteborgs södra metropolen. Här trivs familjer, par och singlar i en småstadsmiljö med både stadens puls och naturens lugn nära tillhands. I Kungsbacka finns det gott om möjligheter att hitta en matkasse som passar just dina behov och de levereras dessutom direkt till dörren, vilket gör vardagen både enklare och mer bekväm.

Matkassar i Kungsbacka med hemleverans

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Kungsbacka. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över allt som är viktigt när du ska välja matkasse: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Oavsett om du är ute efter något speciellt, som för vegetariska eller ekologiska alternativ, eller bara vill ha en enklare vardag med god och näringsrik mat, så finns det något för dig.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta av matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni önskar ha maten planerad och levererad.
  • Fundera över er budget och vad ni är villiga att spendera på mat varje vecka.
  • Kolla upp matkasseleverantörens betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder har att säga om deras service och produkter.
  • Se hur många recept som ingår varje vecka och vilken variation som erbjuds, så att det passar er familjs smaker och behov.

Genom att ta hänsyn till dessa tips kan du göra ett välinformerat val som inte bara gör ditt liv lättare, utan också bidrar till hälsosammare och mer varierande matvanor för dig och din familj. Välkommen till en enklare och godare vardag med matkassar som passar just dig!