Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungshamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungshamn

Kungshamn är en pittoresk liten ort på Sveriges västkust. Känd för sina vackra klippor, sina ljusa sommarkvällar och en historia som är starkt förknippad med fiske. Här kan invånare och besökare njuta av lugnet som havet för med sig och samtidigt ta del av det lokala kökets delikatesser. Att hitta en matkasse med hemleverans i Kungshamn kan förenkla vardagen och ge fler möjligheten att uppleva de smaker regionen har att erbjuda, allt detta utan att behöva lämna hemmets bekvämligheter.

Matkassar i Kungshamn med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se, vi är din guide för att upptäcka och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Kungshamn. Vi gör det enkelt för dig att få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. På vår sida kan du enkelt se pris per portion och använda dig av aktuella rabattkoder. Vilka typer av matkassar som erbjuds, oavsett om det gäller vegetariska alternativ, familjekassar eller snabba middagslösningar, kan du få information om hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja en matkasse kan vara en hjälp i vardagen, men det finns några saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen? Se till att välja en storlek som passar.
  • Antal middagar: Hur många måltider vill du ha i din matkasse varje vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera? Jämför priser mellan olika kassar.
  • Trustpilot-betyg: Läs andra kunders omdömen om företaget för att se vad de tycker.
  • Receptens antal och variation: Vill du ha nya smaker varje vecka eller föredrar du enklare recept som går snabbt att laga?
  • När du har en klar bild av dina behov, kan matkassarna.se hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dig. Lycka till!