Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kungsör

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kungsör

Kungsör är en liten och mysig stad belägen vid Mälarvikens strand, där vattnet möter skog och lummig natur. Staden erbjuder inte bara fantastiska landskap och en rik historia, utan också en lugn och trygg vardag för dess invånare. Kungliga besök och anrika traditioner gör Kungsör till en kulturrik plats där det gamla möter det nya. I denna idyll vill vi på matkassarna.se göra livet ännu enklare genom att förse dig med information om matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Kungsör.

hitta matkasse med hemleverans i Kungsör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra alla leverantörer av matkassar som levererar till Kungsör. Vi vet att det kan vara svårt att välja, men på vår sida hittar du en överblick över de viktigaste detaljerna för att hjälpa dig i ditt beslut. Titta igenom listan ovanför för att få information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är för en sundare livsstil, vegetariska alternativ eller snabblagade vardagsrätter.

Att tänka på före beställning

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till? Tänk på familjens storlek eller hur ofta du har gäster.
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill du ska vara planerade och inkluderade i din matkasse?
  • Budget: Vilken budget har du för matinköp? Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta ett alternativ som passar.
  • Kundomdömen: Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Variation och recept: Önskar du mycket variation i din matlagning? Kontrollera antalet recept och typen av maträtter som ingår.

När du har övervägt dessa punkter är du redo att göra ett klokt val som passar just din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att göra processen smidig och enkel. Utforska, jämför och hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Kungsör idag!