Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kungsör

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kungsör

Kungsör är en liten och mysig stad belägen vid Mälarvikens strand, där vattnet möter skog och lummig natur. Staden erbjuder inte bara fantastiska landskap och en rik historia, utan också en lugn och trygg vardag för dess invånare. Kungliga besök och anrika traditioner gör Kungsör till en kulturrik plats där det gamla möter det nya. I denna idyll vill vi på matkassarna.se göra livet ännu enklare genom att förse dig med information om matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Kungsör.

hitta matkasse med hemleverans i Kungsör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra alla leverantörer av matkassar som levererar till Kungsör. Vi vet att det kan vara svårt att välja, men på vår sida hittar du en överblick över de viktigaste detaljerna för att hjälpa dig i ditt beslut. Titta igenom listan ovanför för att få information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är för en sundare livsstil, vegetariska alternativ eller snabblagade vardagsrätter.

Att tänka på före beställning

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till? Tänk på familjens storlek eller hur ofta du har gäster.
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill du ska vara planerade och inkluderade i din matkasse?
  • Budget: Vilken budget har du för matinköp? Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta ett alternativ som passar.
  • Kundomdömen: Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Variation och recept: Önskar du mycket variation i din matlagning? Kontrollera antalet recept och typen av maträtter som ingår.

När du har övervägt dessa punkter är du redo att göra ett klokt val som passar just din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att göra processen smidig och enkel. Utforska, jämför och hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Kungsör idag!