Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kvänum

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kvänum

Kvänum är en mysig småort i Västra Götalands län som är känd för sitt hårt arbete och sin företagsanda. Orten har en rik historia och starka traditioner inom hantverk och industri. Bland gröna fält och natursköna områden är Kvänum också ett ställe där närproducerad mat och lokala råvaror uppskattas. För de som bor i Kvänum och önskar ett enklare vardagsliv med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren.

Matkasse hemleverans i Kvänum

Som en hjälp till dig som bor i Kvänum, finns vi på matkassarna.se för att göra det bekvämare att välja den rätta matkassen just för dig och din familj. På vår webbplats kan du snabbt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Kvänum. Du kan enkelt se betyg, sortiment, priser, leveransmöjligheter samt pris per portion. Vi presenterar också eventuella rabattkoder du kan använda för att göra din beställning lite billigare. Vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga rätter eller gourmetmåltider, kan du hitta den perfekta matkassen för din smak och behov hos oss.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Sätt en budget och välj en matkasse som passar inom den ekonomiska ramen.
  • Trustpilot-betyg: Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tyckt om tjänsten.
  • Receptmängd: Kolla hur många recept som ingår per vecka, så att det motsvarar era matvanor och rutiner.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i vardagen och ge mer tid över till annat än matlagning. Titta igenom vårt urval på matkassarna.se och hitta en tjänst som passar just dig. Välkommen till en enklare vardag med matkassar i Kvänum!