Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kvidinge

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kvidinge

Kvidinge är en liten tätort i nordvästra Skåne som är omgiven av vacker natur och lantlig idyll. Här kan invånarna njuta av lugna gator, närhet till skog och mark, samt ett samhällsliv där man snabbt lär känna sina grannar. Att få hemleverans av matkassar till Kvidinge är ett utmärkt sätt att förenkla vardagen för de som bor här. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig som är boende i Kvidinge att hitta rätt matkasseleverantör som levererar direkt till din dörr. Vi ger dig en enkel överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, och leveransmöjligheter. Dessutom kan du enkelt se pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga för att passa just din smak och livsstil.

Hitta din matkasseleverantör

Att välja rätt matkasseleverantör kan göra stor skillnad i vardagen. Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara en djungel att hitta rätt i det breda utbudet av matkassar. Oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabba middagslösningar eller spännande matupplevelser finns det något för alla i Kvidinge. Använd vår webbplats för att se vilka leverantörer som finns tillgängliga för dig och jämför dem enkelt för att hitta ett alternativ som matchar dina behov.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Överväg hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar i veckan: Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha mat från din kasse.
  • Budget: Tänk på hur mycket du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören för att försäkra dig om kvalitet och service.
  • Receptens variation: Kontrollera att antalet recept och varierande råvaror passar din smak och matlagning.

Vi hoppas att du hittar en matkasse som gör din vardag enklare och din matlagning roligare. Kom ihåg att på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dig. Lycka till!