Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Kyrkesund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Kyrkesund

Kyrkesund är en pittoresk kustpärla på den svenska västkusten. Med dess vackra natur och närheten till havet, är Kyrkesund ett idealiskt ställe för de som uppskattar lugn och ro samt det lantliga livet. Trots dess lilla storlek erbjuder Kyrkesund en charm som lockar besökare året runt, och nu är det även möjligt att få hemlevererad matkasse direkt till dörren. På vår webbplats, matkassarna.se, har du möjlighet att enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som servicear Kyrkesund. Vi hjälper dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov, oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabba middagslösningar eller gourmetupplevelser hemma.

Finn din perfekta matkasse i Kyrkesund

Matkassarna.se är platsen där du som bor i Kyrkesund kan hitta en mängd olika matkassar med hemleverans. Vi listar leverantörerna så att du kan få en bra överblick och jämföra betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds. Allt detta för att göra ditt val så smidigt och informerat som möjligt.

Tips att tänka på innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du vill prenumerera på, bör du fundera på några saker:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Antalet middagar i veckan ni önskar.
  • Er budget för matinköpen.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot, så att du vet vad andra kunder tycker.
  • Antalet och variationen av recept som ingår.

Att ta hänsyn till dessa punkter hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina önskemål och behov. Besök matkassarna.se idag för att hitta en leverantör som kan förgylla din middagsrutin i Kyrkesund!