Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kyrkesund

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kyrkesund

Kyrkesund är en pittoresk kustpärla på den svenska västkusten. Med dess vackra natur och närheten till havet, är Kyrkesund ett idealiskt ställe för de som uppskattar lugn och ro samt det lantliga livet. Trots dess lilla storlek erbjuder Kyrkesund en charm som lockar besökare året runt, och nu är det även möjligt att få hemlevererad matkasse direkt till dörren. På vår webbplats, matkassarna.se, har du möjlighet att enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som servicear Kyrkesund. Vi hjälper dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov, oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabba middagslösningar eller gourmetupplevelser hemma.

Finn din perfekta matkasse i Kyrkesund

Matkassarna.se är platsen där du som bor i Kyrkesund kan hitta en mängd olika matkassar med hemleverans. Vi listar leverantörerna så att du kan få en bra överblick och jämföra betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds. Allt detta för att göra ditt val så smidigt och informerat som möjligt.

Tips att tänka på innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du vill prenumerera på, bör du fundera på några saker:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Antalet middagar i veckan ni önskar.
  • Er budget för matinköpen.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot, så att du vet vad andra kunder tycker.
  • Antalet och variationen av recept som ingår.

Att ta hänsyn till dessa punkter hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina önskemål och behov. Besök matkassarna.se idag för att hitta en leverantör som kan förgylla din middagsrutin i Kyrkesund!