Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Kyrkesund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Kyrkesund

Kyrkesund är en pittoresk kustpärla på den svenska västkusten. Med dess vackra natur och närheten till havet, är Kyrkesund ett idealiskt ställe för de som uppskattar lugn och ro samt det lantliga livet. Trots dess lilla storlek erbjuder Kyrkesund en charm som lockar besökare året runt, och nu är det även möjligt att få hemlevererad matkasse direkt till dörren. På vår webbplats, matkassarna.se, har du möjlighet att enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som servicear Kyrkesund. Vi hjälper dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov, oavsett om du är ute efter ekologiska alternativ, snabba middagslösningar eller gourmetupplevelser hemma.

Finn din perfekta matkasse i Kyrkesund

Matkassarna.se är platsen där du som bor i Kyrkesund kan hitta en mängd olika matkassar med hemleverans. Vi listar leverantörerna så att du kan få en bra överblick och jämföra betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som erbjuds. Allt detta för att göra ditt val så smidigt och informerat som möjligt.

Tips att tänka på innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du vill prenumerera på, bör du fundera på några saker:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Antalet middagar i veckan ni önskar.
  • Er budget för matinköpen.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot, så att du vet vad andra kunder tycker.
  • Antalet och variationen av recept som ingår.

Att ta hänsyn till dessa punkter hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina önskemål och behov. Besök matkassarna.se idag för att hitta en leverantör som kan förgylla din middagsrutin i Kyrkesund!