Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Landskrona

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Landskrona

Landskrona är en härlig stad vid Öresund, känd för sin vackra natur, rika historia och mysiga småstadskänsla. Här finns en underbar mix av gammalt och nytt, allt från medeltida byggnader till moderna bostadsområden. Staden bjuder på fantastiska upplevelser för invånare och besökare, med sevärdheter som Citadellet och den charmiga småbåtshamnen. Men Landskrona är också perfekt för den som uppskattar god och enkel matlagning. För dig som bor här finns nämligen möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till din dörr – en bekväm och tidsbesparande lösning för en hälsosam och varierad kost.

Välj rätt matkasse för dig

Hos oss på matkassarna.se förstår vi att det kan vara svårt att välja rätt matkasse, men vi är här för att hjälpa dig. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder matkasseleverans i Landskrona, så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar just ditt behov. På vår webbplats kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att göra ditt val lite enklare och din matlagning roligare!

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, ska du fundera på några saker för att göra valet som passar dig bäst. Tänk på hur många ni är i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till. Det är även viktigt att tänka på er budget och att titta på företagets betyg på Trustpilot. Antalet olika recept som ingår i matkassen är också något att ha i åtanke. Med hjälp av dessa tips kan du lättare matcha en matkasse med din livsstil och smakpreferenser.

Lycka till med ditt val av matkasse och njut av smidigheten med hemleverans i Landskrona!