Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Landskrona

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Landskrona

Landskrona är en härlig stad vid Öresund, känd för sin vackra natur, rika historia och mysiga småstadskänsla. Här finns en underbar mix av gammalt och nytt, allt från medeltida byggnader till moderna bostadsområden. Staden bjuder på fantastiska upplevelser för invånare och besökare, med sevärdheter som Citadellet och den charmiga småbåtshamnen. Men Landskrona är också perfekt för den som uppskattar god och enkel matlagning. För dig som bor här finns nämligen möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till din dörr – en bekväm och tidsbesparande lösning för en hälsosam och varierad kost.

Välj rätt matkasse för dig

Hos oss på matkassarna.se förstår vi att det kan vara svårt att välja rätt matkasse, men vi är här för att hjälpa dig. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder matkasseleverans i Landskrona, så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar just ditt behov. På vår webbplats kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att göra ditt val lite enklare och din matlagning roligare!

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, ska du fundera på några saker för att göra valet som passar dig bäst. Tänk på hur många ni är i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till. Det är även viktigt att tänka på er budget och att titta på företagets betyg på Trustpilot. Antalet olika recept som ingår i matkassen är också något att ha i åtanke. Med hjälp av dessa tips kan du lättare matcha en matkasse med din livsstil och smakpreferenser.

Lycka till med ditt val av matkasse och njut av smidigheten med hemleverans i Landskrona!