Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Landvetter

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Landvetter

Landvetter är en mysig tätort nära Göteborg som är känd för sin flygplats, vackra natur och starka sammanhållning bland invånarna. Trots att det är en mindre ort så finns det gott om möjligheter att få en matkasse levererad direkt till dörren. Detta är perfekt för dig som bor i Landvetter och vill ha det bekvämt samtidigt som du njuter av goda och varierade måltider. För dig som är intresserad av att hitta en passande matkasse, finns nu tjänsten matkassarna.se som hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Landvetter.

hitta din matkasse i Landvetter

För att göra det enklare för invånarna i Landvetter att välja en matkasse som passar sina behov, har vi på matkassarna.se samlat information om de olika tjänsterna på ett och samma ställe. Genom att besöka vår sida kan du få en överblick över olika viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Gå igenom utbudet av recept som erbjuds för att se till att de passar era smakpreferenser.

Vårt mål är att göra det lättare för dig att hitta en matkasse som inte bara smakar gott utan också passar just dina behov och din livsstil. Ta del av den service som erbjuds på vår hemsida och hitta en matkasse som levererar glädje och smakupplevelser direkt till din dörr i Landvetter.